(foto: psg, twitter)

Fabrizio Romano og et medlem av Georginio Wijnaldums team har bekreftet at den nederlandske midtbanespilleren er bare noen få skritt unna å bli klar for Roma, og bli det siste overgangskuppet for hovedstadsklubben. Jose Mourinho har fått inn betydelige forsterkninger i sommer.

Roma møtte de franske gigantene utover kvelden i går i et forsøk på å løse opp i uenigheter om de økonomiske rammene for lånet.

Etter et møte som varte i flere timer, klarte partene å bli enige etter at PSG møtte representantene for Renato Sanches, som de har valgt til å erstatte Wijnaldum med.

Jose Mourinho bygger Roma på rutine

Roma har fått de rike franske gigantene til å betale 25% av midtbanespillerens lønn, etter at de først insisterte på at Roma måtte betale 100% av lønnen hans.

SISTE: Norge har fått ny landslagssjef!

Det ble imidlertid gjort store fremskritt sent i kveld etter at Humphry Nijman, agenten til Wijnaldum, informerte begge klubbene om at hans klient ville være villig til å ned noe i lønn for å få i stand en avtalen. Mourinho har også skaffet seg kjøpsopsjon på den tidligere Liverpool-spilleren.

Klubbene har ikke signert dokumentene, men avtalen er ventet å bli fullført i løpet av dagen.

OPPDATERT: Bekreftelsen kom på lørdag.