Maestro. (foto: roma, twitter)

Det gikk noen lystige rykter om at José Mourinho jobbet med å overtale Cristiano Ronaldo om å ta en sesong i Europaligaen med Roma, noe som virker mildt sagt usannsynelig. Så signerte Roma Paulo Dybala, og vi skjønte at The Special One fortsatt har påvirkningskraften intakt. Nå jobbes det igjen mot Manchester United.

Free agent Nemanja Matic fortalte media han trengte fem minutter på å ta avgjørelsen om Roma etter at Mourinho hadde ringt, ifølge den italienske overgangsjournalisten Gianluca Di Marzio er Roma og Manchester United i dialog om ny overgang, denne gangen med spiller på kontrakt.

LES: Nøyer seg ikke med bud på Liverpool-stjerne – har tatt opp jakten på Barcelonas toppscorer

Det dreier seg selvfølgelig ikke om CR7, men Eric Bailly. Den ivorianske midtstopperen har den siste måneden vært linket til en Roma-overgang, ifølge Di Marzio vurderer United nå om de skal sende 28-åringen på utleie til Mourinho for sesongen.

Bailly var Mourinhos første signering, en posisjon midtstopperen neppe har hos Erik ten Hag etter at United-manageren hentet inn «sin midtstopper» Martinez. Bailly brukte preseason-kampene til å vise seg frem, og har definitivt mer inne enn han får vist frem i United-drakta og det som har endt opp med mindre enn fem hundre minutter på kamparenaen i løpet av sesongene.

LES: Bekreftet: Southampton har hentet inn spisstalent fra Ligue 1

Vi lukter gjenforening på Mourinho og Bailly.