Allegri har ladet med Pogba og Di Maria, men trenger mer (foto: juve, twitter)

Han var tildelt rollen som midtpunktet i Barca-angrepet etter Messi-exiten og noterte seg som klubbens toppscorer i debutsesongen. Problemene er bare at Memphis Depay representerer Koeman-tiden, den utstøtte Arsenal-spilleren Aubameyang brukte bare noen måneder av sesongen på å matche Depays 13 scoringer (fikk en assist færre enn nederlenderen) – og sommerens elleville Barca-shopping.

Med Lewandowski på plass i Barca-drakten har Xavi hatt den store samtalen med Depay om at han står fritt til å velge seg bort fra Camp Nou, mye spilletid kan han uansett ikke vente seg om han blir.

LES: Gary Neville ber Frenkie De Jong å ta rettslige skritt mot Barcelona

Tottenham, Arsenal og Newcastle er alle linket til den heltatoverte nederlandske løven, ifølge Mundo Deportivo har Juventus hengt seg på muligheten. Serie A-klubben jobbet hardt da Depay skulle forlate Lyon før forrige sesong, men prosjekt Koeman overbeviste Depay om destinasjon Barcelona.

Juventus starter sesongen uten Paulo Dybala, mens Alvaro Morata er tilbake hos Atletico Madrid etter sesongen på utleie til Juve. Selv om Max Allegri har hentet inn free agents Angel Di Maria og Paul Pogba (som går rett inn i skadeavbrekk), har Juve-manageren skjønt han trenger mer nytt blod i angrepet.

Serie A-giganten har sendt inn et bud på Roberto Firmino, men ifølge Mundo Deportivo har Juve gjenopptatt sin sterke interesse for tjenestene til Memphis Depay, som Barca slipper for rundt 200 millioner kroner.

Sommerens shoppingrunde har tydeligvis bare såvidt begynt for Juventus.