Hvor til? (foto: palace, twitter)

Få spillere har vært så lenge linket til en «sikker overgang». Wilfried Zaha har blitt på sin post hos Crystal Palace, ikke alltid like frivillig, men likevel med en profesjonell holdning. Med kontraktsutløp i sommer kan 30-åringen fra 1. januar gå inn i forhandlinger med andre klubber. Dermed går det uungåelig mot exit Selhurst Park rundt ti år etter overgangen fra Man United i 2013. Det jobbes også for å overtale Palace-spilleren til å pakke de store reiseveskene.

Arsenal og Chelsea er tidligere linket til spilleren med solide 67 scoringer og 43 assists på 290 Premier League-kamper, men det jobbes hardt i Den Evige Stad for å overtale Zaha til et utenlandsopphold. Ifølge Footballtransfers har José Mourinho digget spillertypen til Zaha i flere år, portugiseren fikk selv oppleve Palace-spilleren på nært hold som Man United-trener frem til 2018.

LES: Manchester City har funnet Guardiolas arvtager

Ifølge Footballtransfers har Zaha uttrykt han helst blir på balløya, men med en José Mourinho som kaller fra Roma, kan dette være et alternativ som trigger 30-åringen.

Spørsmålet er selvfølgelig om Roma klarer å beholde Mourinho i klubben. Forsvinner portugiseren, forsvinner muligheten til å overtale Zaha bort fra videre spill i England.

LES OGSÅ: 90min: Tror de får Bellingham til å signere en «Haaland-avtale»