Kan gå glipp av den siste brikken.. (foto: city, twitter)

Det er en nervøs tid for Manchester City ettersom Pep Guardiolas kontrakt går ut ved slutten av sesongen, og det er en reell mulighet for at verdens beste manager kan avslutte sitt syv år lange opphold på Etihad.

Man City-sjefen har hatt utrolig suksess med Premier League-klubben og laget hans vil gå ned som et av de beste som noensinne har gjort det i England, og vinne alt i landet – som inkluderer fire Premier League-titler. Han mangler bare den største av dem alle, nemlig Champions League-tittelen.

90min: Tror de får Bellingham til å signere en «Haaland-avtale»

Det vil være en trist dag for klubben når Guardiola bestemmer seg for å forlate og det kan være slutt etter denne sesongen.

Klubben forventer imidlertid at han forlenger oppholdet på Etihad til 2025, melder Todofichajes, men de har allerede funnet hvem de vil han om spanjolen bestemmer seg for å dra.

Mikel Arteta bygger sitt eget storlag i Arsenal (foto: arsenal, twitter)

Skulle 51-åringen bestemme seg for at han har fått nok på Etihad, vil Man City se etter å hente inn Arsenals Mikel Arteta.

SISTE: Englands VM-tropp til Qatar er klar

Enten det er på slutten av sesongen eller i 2025, er den tidligere Man City-assistenttreneren favoritten til å erstatte Guardiola når han bestemmer seg for å forlate Manchester.

Artetas Arsenal-kontrakt utløper tilfeldigvis i 2025 og vil innen den tid ha mer enn nok erfaring til å ta over på Etihad, med mindre hans Gunners-lag har tatt over som Englands beste lag innen da.