Walker med ryggsekk. (foto: city, twitter)

I hele sommer har engelsk og for så vidt også tysk presse snakket høyt om at Kyle Walker er på vei til Bayern München, men så har den engelske høyrebacken som har vært i Manchester City siden han kom fra Tottenham i 2017 valgt å bli.

Manchester City har sluppet en morsom video på sosiale medier for å kunngjøre Kyle Walkers kontraktsforlengelse. 33-åringen har signert en ny avtale på Etihad, og holder ham i klubben til sommeren 2026.

Les: Mario Balotelli har fått så det holder av Sveits

Hans nåværende kontrakt skulle utløpe ved slutten av sesongen.

Videoen viser den engelske landslagsspilleren med en legendarisk replikk fra ‘The Wolf of Wall Street’.

Da han signerte en ny avtale med Man City, sa Walker: «Jeg er begeistret for å signere en ny avtale. Fremtiden min er med Manchester City, og det er det beste for meg.

«Jeg har nyt hvert eneste øyeblikk av de siste seks årene i denne fantastiske klubben. Jeg har en fantastisk trener, gode lagkamerater og stab, og fansen vår er de beste. Jeg føler meg støttet på hvert eneste nivå.

Les: Nøyer seg ikke med Mbappé – går for Premier League-stjerne

«Den Treble-vinnende sesongen er en jeg aldri vil glemme, og vi er klare til å gå igjen og prøve å vinne flere trofeer. Jeg er glad for å fortsette i en klubb som konkurrerer om trofeer hvert år, og jeg gleder meg til å se hva de neste årene bringer.»

Walker har spilt 260 kamper for Manchester City og scoret seks mål.

Han har vunnet fem Premier League-titler, fire EFL-cuper, to FA-cuper og Champions League i løpet av sin troféfylte tid i klubben.