Den italienske superstjernen Mario Balotelli er ikke kjent for å holde igjen. – Det ble akseptert så lenge han var på topp, men når leveransen på banen blir dårligere blir også tålmodigheten mindre.

Da 31 åringen signerte for den sveitsiske klubben Sion føltes det mest som om han var en fotball-flyktning akkurat som mange rike nordmenn flykter fra skatter i Norge.

Les: Nøyer seg ikke med Mbappé – går for Premier League-stjerne

Det er forøvrig bare et land i Europa kjedeligere enn Norge, men i Sveits har de to fordeler som bringer rike nordmenn til landet. – Lave skatter og lovlig prostitusjon.

Fotballsesongen er i gang i landet og Mario Balotelli har ikke fått spille. – Det må være irriterende for en som har scoret 14 mål på 36 A-landskamper for Italia, og vært i førsteelleveren til storklubber som Inter Milan, Manchester City, AC Milan og Liverpool.

I fjor rykket FC Sion ned fra Axpo Super League og spiller nå i Challenger League som er nest øverste divisjon i Sveits.

Tidligere i dag lakk nyheten at partene har blitt enige om å bryte kontrakten og gå hver til sitt. – Det er ikke noen poeng å se om Balotelli kommer med et tårevått farvel med ser du på hans Instagram-konto er det ingen hint om at han spiller fotball i Sveits.

Balotelli kom til Sion for et drøyt år siden, og sto i løpet av den siste sesongen for seks mål på 21 kamper.

Det er fortsatt uklart hvor Balotelli skal spille neste gang, men ifølge den tyrkiske journalisten Salim Manav ønsker den tyrkiske klubben Adana Demirspor Balotelli tilbake. – Balotelli tilhørte Adana Demirspor mellom 2021 og 2022, og sto for 19 mål og sju assists på 35 opptredener for Süper Lig-klubben.

LES: Mareritt-situasjon for tidligere Premier League trener