Maestro. (foto: real, twitter)

Carlo Ancelotti fikk sin Jude Bellngham i sommer, 20-åringen har fra første Real-kamp vist han allerede er verdt investeringen på over hundre millioner euro. Nå venter to forsterkninger som skal rigge Real for suksess i nok et tiår.

Dani Carvajal er fortsatt 31 år ung, men med spill på San Bernabeu siden 2013, er høyrebacken en av veteranene som skal ha sin erstatter. I tillegg til den endelige signeringen av Kylian Mbappé, jobber La Liga-giganten inn mot signering av den engelske landslagsspilleren Reece James.

LES: Mareritt-situasjon for tidligere Premier League trener

23-åringen ble i sommer utnevnt til Chelsea-kaptein, men Real Madrid lar seg ikke stanse av denne detaljen. La Liga-klubben har tidligere vært linket til Joao Cancelo, Juan Foyth og Davide Calabria som langsiktig Carvajal-erstatter, ifølge spanske Sport har Real-ledelsen landet på Reece James.

Sport hevder Real sikter seg inn mot et fremstøt neste sommer, det spanske mediet AS hevder ledelsen i Madrid-klubben er villig til å vente til 2025 for å få på plass handelen.

LES OGSÅ: Arsenal-supportere skriker etter signering av nok en norsk landslagsspiller

En Mbappé-signering, uavhengig av status som free agent, vil gi Real Madrid utfordringer i budsjettene. For oss peker dette mot at det ikke er noe hastverk med fremstøt mot Reece så lenge Carvajal holder koken.