Total skivebom? (foto: arsenal, twitter)

The Athletic har tatt en ringerunde til agenter som har vært involvert i noen av de største overgangene i sommer, med det enkle spørsmålet: Hvilken spiller representerer så langt den dårligste og mest skuffende overgangen.

Agentene fikk valget mellom Caicedo, Mount og Havertz. Moises Caicedo og Mason Mount fikk sine stemmer, men det var Kai Havertz som dette utvalget av agenter trakk frem som sommerens dårligste handel.

LES: Nøyer seg ikke med Mbappé – går for Premier League-stjerne

Havertz kom på en overraskende overgang fra Chelsea til Arsenal for rundt 70 millioner pund., etter en ikke altfor vellykket periode på Stamford Bridge.

Havertz har hatt en skikkelig trøblete start hos Arsenal, fortsatt til gode med å stå bak en scoring eller assist for sin nye klubb. Heller ikke på landslagstjeneste for Tyskland har 24-åringen vist et nivå i nærheten av å være verdt 70 millioner pund (reiste seg mot Frankrike).

LES OGSÅ: Tok ingen sjanse – gjorde Xabi Alonso til ligaens nest beste betalte

Det er fortsatt early days for Havertz i Arsenal-drakta, en gjeng med agenter styrer ikke utviklingen videre, men Arteta har ikke råd til å ha en angrepsspiller til nesten milliarden som ikke produserer.