Jadon Sancho (foto: united, twitter)

Skammekrok har nå blitt en del av manager Erik ten Hag sin strategi for håndtering av sine stjerner som ikke følger blindt med det han har å komme med. Jadon Sancho, som er den best betalte i Manchester United trener nå ikke med laget og får ikke spille igjen før konflikten mellom han og manageren er løst.

Manchester United ser mer og mer ut som en barnehage selv om skammekrok er avviklet for flere tiår siden som en del av barneoppdragelsen.

Ute! – slipper ikke inn igjen

Les: Mario Balotelli har fått så det holder av Sveits

Jadon Sancho NEKTET å be om unnskyldning til Erik ten Hag etter å ha blitt bedt om det mens han trener borte fra Manchester Uniteds førstelag. – Sancho vil «jobbe» borte fra førstelaget ettersom han fortsetter på et «personlig treningsprogram» etter utbruddet i sosiale medier.

Men istedenfor å trene på Carrington benyttet Jadon Sancho seg av landslagspausen til å dra til New York. Der var han sammen med lagkamerat Aaron Wan-Bissaka for å feire basketballstjernen John Walls bursdag.

Et oppklaringsmøte tidligere i uken mellom Jadon Sancho og trenerstaben fikk ikke noe positivt resultat. Jadon Sancho nekter å si unnskyld til Erik ten Hag. – Han står fortsatt for sine uttalelser i sosiale medier og mener fortsatt han er en syndbukk for Manchester United sine dårlige resultater.

Etter Erik ten Hag kritiserte Jadon Sancho sitt treningsnivå som årsak for at han ikke ble tatt ut til kamp. Kon denne meldingen på plattformen tidligere omtalt som Twitter.

En uttalelse fra Manchester United lyder som følger: «Jadon Sancho vil forbli på et personlig treningsprogram borte fra førstelagsgruppen, i påvente av løsning på et disiplinproblem med troppen.»

Han har siden slettet uttalelsen fra sosiale medier etter at Ten Hag offentlig kalte ham ut etter lagets knusende 3-1-tap mot Arsenal.

«På opptredenen hans på trening valgte vi ham ikke,» sa han på spørsmål om spillerens fravær fra kampdagen.

«Du må nå nivået hver dag i Manchester United. Du kan ta valg i frontlinjen, så i denne kampen ble han ikke valgt.»

I følge The Athletic har Sancho «effektivt blitt forvist fra førstelagstrening» og vil ikke bli vurdert for utvelgelse. Han skal trene på klubbens akademianlegg.

Les: Vil Haaland noen gang bryte Messis rekord for mål scoret på ett år?

Han vil ikke være en del av lagets kamp mot Brighton på Old Trafford på lørdag før det foreligger en avgjørelse.

Lørdagens bortemøte er en «must vin» for Erik ten Hag som allerede får kritikk for starten av årets sesong. Med bare seks poeng på fire kamper står Manchester United ved et tap i fare for å synke enda lenger ned på tabellen. 11.plassen er ille nok.