Kylian Mbappe

De siste ukene har Kylian Mbappe som tjener nesten en milliard i året fremstått som verdens største baby. Hans pressefolk har lekket historier med den hensikt å bringe oss (alle andre) over på hans side i konflikten med hans arbeidsgiver. – Men jo mer vi får vite, jo mindre skjønner vi.

Nå skal han andre på sine ord i sommer etter han signerte en gigantavtale «Jeg elsker å spille for Paris Saint-Germain», men da viste han ikke at Neymar var usalgbar og ble værende og at ingen av hans ønsker om nykjøp skulle bli en realitet.

Du trenger bare å ta en raskt titt på lagoppstillingen til Paris Saint-Germain for å finne ut av ingen av de spillerne som den franske søkkrike klubben i følge journalist Romain Molina lovte Kylian Mbappé han skulle få leke med har kommet.

Les: Klopp har funnet verdens beste angrepsspiller

Kylian Mbappe ble lovet Robert Lewandowski, Milan Skriniar og Bernardo Silva.

Ingen av dem kom.

Lewandowski havnet i Barcelona mens de to andre ble igjen i henholdsvis Manchester City og Inter Milan.

Det har stormet rundt PSG og Kylian Mbappé de siste dagene. Franskmannen er misfornøyd med sin situasjon i den franske hovedstadsklubben, og han ønsker å forlate i januar. Årsaken skal være at franskmannen føler seg forrådt fordi PSG ikke oppfylte løftene de ga ham i forbindelse med kontraktsforlengelsen i fjor vår.

LES: Argentinas managerstjerne har sagt opp jobben

I tillegg til informasjonen om at Mbappé ønsker å forlate, har PSG forsøkt å diskreditere sin stjerne.

Onsdag rapporterte den franske avisen Mediapart at PSG har gitt et eksternt byrå i oppdrag å opprette en «digital hær» av falske sosiale mediekontoer for å angripe og kampanje mot visse medier, ansett som fiendtlige, men også mot mennesker og spillere – inkludert Kylian Mbappé. Avisen kalte ordningen en «bakvaskingsmaskin».