Rolig nå. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp var tidlig ute med å melde Liverpool av kampen om Erling Haalands signatur. Utenfor økonomisk rekkevidde for Liverpool, brummet manageren. Dette var før de røde bestemte seg for å svi av rundt milliarden på en 23-årig uruguyanaer med med seks Champions League-scoringer. På søndag tester de to spissene hverandre på hver sin del av Premier League-arenaen. Klopp er ikke tvil om hvem som er den beste.

Nå prater ikke Klopp ned klubbens største investering, men når han får spørsmål om den norske 22-åringen, er det ikke mye å lure på.

LES: Argentinas managerstjerne har sagt opp jobben

-Nok den beste angrepsspilleren i verden, sier Klopp ifølge 90min.

Når dette kommer fra Mester Klopp, som har spillere i troppen som har scoret Liverpool til de største titlene, da veier det tungt. Klopp skjønner også at full mannsoppdekning av verdens beste angrepsspiller ikke er oppskriften for å slå City på søndag.

-Hvis du «stenger ned» Haaland mot City, åpner du for alle de andre verdensklassespillerne, fortsetter Klopp.

Som husker godt forrige gang han testet å stanse Haaland.

-Selv da han var veldig ung kunne man se potensialet. Jeg tror ikke han startet på Anfield (for RB Salzburg i Champions League), men vi tenkte allerede da hvordan vi skulle stanse ham. Han scoret likevel, kommer det fra Liverpool-manageren.

LES OGSÅ: Klart for et forrykende Premier League-comeback for Nuno Santo!