Klubbeier Ronaldo da han rykket opp til La Liga.

Spør du kidsa om Ronaldo, får du hele regla om Christiano, men spør du en fotballentusiast som har gått noen runder til rundt solen, da kommer historien om en brasilianer med et karakteristisk smil, til tider kreativt snauklipt skalle og en ballkunstner av de aller største. De siste årene har Ronaldo Luiz Nazário de Lima klatret tilbake til øverste divisjon som klubbeier.

Brasilianeren kjøpte spanske Valladolid i 2018. Forrige sesong klatret klubben opp til La Liga, og ligger på en helt grei 13. plass (to poeng over Sevilla) 8 kamper inn i sesongen. Nå forteller fotballikonet at han var i forhandlinger om kjøp av London-klubb.

LES: Klopp har funnet verdens beste angrepsspiller

-Før jeg kjøpte Real Valladolid, så jeg meg rundt i Europa. Jeg bodde faktisk i London i tre år, og jeg så mange muligheter i London. Jeg var tett på å kjøpe Brentford for fem eller seks år siden. Jeg var veldig nær ved å fullføre handelen, sier Ronaldo ifølge Daily Mail.  

LES OGSÅ: Et av verdens største angrepstalenter skriker etter å skifte klubb

Nå har Brentford klart seg utmerket uten brasilianerens beskyttelse og guiding, men vi kan ikke dy oss for å synes det hadde vært kult med den originale Ronaldo som klubbeier på balløya. Opprykket til Valladolid etter forrige sesong viser at mannen har teft.