Blir fortsatt litt tynt på topp. (foto: united, twitter)

Han har 125 millioner euro-merkelappen hengende rundt halsen hver eneste gang han berører ballen på kamparenaen – eller mislykkes i produsere. For noen dager siden sa Atletico-presidenten at han fortsatt trodde på et gjennombrudd for Joao Felix i Atletico-drakta. Haaland brukte noen omganger i City-drakta før gjennombruddet, jevnaldrende Felix har brukt tre år uten sitt endelige gjennombrudd. Nå holder det for det tidligere United-målet.

Manchester United var linket til den portugisiske ballkunstneren i sommer før Ten Hag endelig fikk sin Antony, PSG det samme før Mbappé til slutt fikk så mange milliarder og lovnader at han ble i Paris.

LES: Klart for et forrykende Premier League-comeback for Nuno Santo!

Felix har fortsatt fire år igjen av kontrakten med Atletico Madrid, men når han fortsatt har til gode å ha tosifret antall scoringer i La Liga i løpet av en sesong som second striker, da er ikke alt på stell hos La Liga-klubben. Denne sesongen har 22-åringen vært på banen i 11 kamper med null scoringer og 3 assists.

Ifølge portugisiske A Bola har Felix blitt såpass lei av tilværelsen hos Atletico at han har gitt beskjed om at han vil bort fra klubben. I Champions League-kampen mot Club Brügge (0-0) kom 22-åringen ikke engang på banen. Det portugisiske mediet hevder Felix ønsker ut allerede i januar.

LES: Rapperen Drake er «på banen» i El Clasico

Forrige sesong etter at Manchester City hadde spilt mot Atletico Madrid i Champions League, sa United-legenden Rio Ferdinand tørt:

-Tenk hvis han (Felix) spiller for et lag som gir ham ballen i den fremste delen av banen. Han får (hos Atletico) ballen ved midtbanen med fortsatt 50, 60 yards å løpe og åtte spillere å passere… Jeg kan ikke forestille at han trives med måten han er bedt om å spille, sa Ferdinand til BT Sport i april.

Da er det bare å rydde vei i Premier League for spilleren som ble vurdert som et av de største angrepstalentene – før Diego Simeone fikk ansvaret for utviklingen hans.

LES OGSÅ: Klart for et forrykende Premier League-comeback for Nuno Santo!

Manchester United har sine utfordringer på topp, Joao Felix kan være del av løsningen. Spørsmålet er hvor mye Atletico aksepterer at de må tape på å selge 1,3 milliarder kroners-spilleren. At Felix fortsatt har et ekstremt potensiale, det er det liten tvil om. For oss lukter det Premier League.

Skal vi tro Rio Ferdinand, er portugiseren The Real Thing.