Dani Ceballos i god driv

Kongens klubb skal være interessert i å forlenge med midtbanespilleren Dani Ceballos de lånte ut til Arsenal i to sesonger frem til i fjor sommer, men 26 åringen mener han er alt for god til å sitte på benken og ønsker seg videre, muligens tilbake til sin barndoms klubb Real Betis.

Stemningen på Estadio Benito Villamarín er ganske så god om dagen, Real Betis befinner seg på femteplass i La Liga kun målforskjell unna Champions League kvalifisering.

Les: Et av verdens største angrepstalenter skriker etter å skifte klubb

Dani Ceballos har fått sparsom spilletid denne sesongen og har stort sett måttet nøye seg med korte opptredener. Den 26 år gamle midtbanespilleren har en utløpende kontrakt med Real Madrid og kan gå gratis videre.

AS melder i dag at Real Betis har begynt å samle sammen penger for å kunne ha råd til lønna som Ceballos har blitt vant til. – Det som gjør det mulig er det faktum at midtbanespilleren kan gå gratis etter sesongen.

Totalt har Dani Ceballos scoret fem mål og fire assists på 83 kamper i en Real Madrid-trøye siden han signerte fra Real Betis i 2017.

LES: Klart for et forrykende Premier League-comeback for Nuno Santo!