Portugiser on fire. (foto: tottenham, twitter)

Da Nuno Santo ledet Wolverhampton til Premier League etter seks års fravær, ble portugiseren genierklært i byen. Den ny alfahannen nøyde seg ikke med å rykke opp, den tidligere Valencia og Porto-manageren skulle også sørge for å ryste de etablerte Premier League-klubbene. Det klarte han til gangs, før noe skjedde i 2021 som fikk partene etter mutual consent til å avslutte arbeidsforholdet. Nå er noe totalt overraskende på gang.

Tottenham-historien forrige sesong er det ikke grunn til å rippe opp i, det luktet sterkt av at Santo hele veien var den som skulle holde managerstolen varm for Antonio Conte.

LES: Real Madrid har funnet Benzemas erstatter

Santos erstatter hos Wolves, Bruno Lage, fant aldri ut av det som leder av ulveflokken (i forhold til forventningene Santo tidligere hadde skapt) og fikk sparken i begynnelsen av måneden. Julen Lopetegui gikk direkte fra sparken i Sevilla til jobbsamtaler med Wolves, men skal høflig ha takket nei til managerjobben.

I følge The Guardian har Wolverhampton nå gått tilbake til det som fungerte, og er i samtaler med Nuno Santo om en retur til managerjobben.

LES OGSÅ: Spotify har selvfølgelig kuppet El Clasico

Partene kjenner hverandre ut og inn, ingen grunn til å tvile: Wolvhampton trenger sin alfahann tilbake på Molineux.