Carlo Ancelotti

Ancelotti har gått videre fra både Haaland og Mbappe.

Real Madrid skal ha bestemt seg for å signere Inter-spissen Lautaro Martinez.

Martinez ble koblet til en overgang til Arsenal i løpet av sommerens overgangsvindu, og The Times rapporterte 70 millioner pund ville være nok til å sikre seg. Til slutt valgte Arsenal å signere Gabriel Jesus, så interessen deres for Martinez kan ha kjølnet litt nå.

SISTE: Neymar risikerer fem års fengsel

Med Karim Benzema på vei inn i siste fase av karrieren, vet vi at Real Madrid er i markedet for en ny spiss, etter at de gikk glipp av både Mbappe og Haaland i sommer. Ifølge nettsiden Calcio Mercato Web er Martinez en av spillerne de vurderer som hans langsiktige erstatter.

Martinez og Lukaku rir igjen. (foto: inter, twitter)

Martinez har allerede seks mål for Inter denne sesongen, sist mot Barcelona hvor han scoret ett og satt opp et annet i 3-3-kampen.

Linket til Tottenham: – Han er på nivå med De Bruyne

Benzema fyller 35 år i desember, så Real Madrid må hente inn en erstatter, spesielt med tanke på at de mangler backup for franskmannen.

Hvis Inter signerer Romelu Lukaku på en permanent avtale, kan de tillate argentineren å forlate hvis det riktige budet kommer inn.

Avisen hevder at Tottenham også er med i kampen om å signere ham, men Real Madrid er nå soleklare favoritter til argentineren.