Kanté risikerer å miste muligheten til å stanse Eriksen i VM. (foto: brentford, twitter)

Få er uenig i at N’Golo Kantés har vært en viktig faktor for Chelseas suksess siden franskmannen dro på seg den blå drakta i 2016. På Les Bleus har den sentrale midtbanespilleren hatt en tilsvarende rolle. Da blir det ekstra surt for 31-åringen å være på det som virker som en «evig» runde med rehabilitering.

Kanté har ikke vært på kamparenaen siden 14. august etter en lei lårskade. Franskmannen har jobbet seg gradvis tilbake, i slutten av september meldte Chelsea at spilleren endelig var tilbake i trening. Så langt så bra, med tanke på å gjøre jobben for Chelsea og bli klar til VM-sluttspillet for de regjerende verdensmesterne.

LES: Spotify har selvfølgelig kuppet El Clasico

Nå melder L’Equipe at midtbanespilleren har fått slått opp skaden på nytt. Den franske avisen hevder det kan bety nye to uker utenfor kamparenaen. Ikke så ille, men når vi nærmer oss VM-uttaket til Didier Deschamps, er to uker to uker for mye.

Dette betyr at Kanté ikke rekker å bygge opp spesielt med kampform før VM. Deschamps har tidligere uttalt han ikke tar med seg skadede spillere for å forsvare VM-tittelen, ifølge L’Equipe spøker det skikkelig for Kantés VM-deltagelse.

LES OGSÅ: London-klubber kjemper med Liverpool om lynrask ving