Lula Robs skjermdump

Jeg er ganske sikker på at det er en nyhetssak ett eller annet sted litt nedover i artikkelen. – En gammel sjakktype Stefan Löffler synes det var mer pupp enn sjakk i Lula Robs sine oppdateringer og har høstet storm i sosiale medier for hans kommentar.

Nå legger han seg flat og beklager sine uttalelser. Vi i Sporten.com synes dette er viktig å følge opp, har den gamle tyskeren rett eller representerer Lula Robs noe nytt som skaffer flere til sjakksporten.

At Robs benytter seg av kjente teknikker for å få flere følger er selvsagt, jeg har selv brukt teknikker som f.eks å bite meg selv lett i leppa eller se blygt ned og le lett for å oppnå det jeg ønsker. -Men jeg skal innrømme at Lula Robs som ruler sjakkeverden via Twitch tar det et steg lenger.

Her finner du Lula på Instagram.

Et forsvar for Lula Robs er at hun faktisk har blitt bedre i sjakk etter hun begynte med sine sendinger og startet å delta i turneringer.

Les: Verdens største baby ble lovet Robert Lewandowski, Milan Skriniar og Bernardo Silva


Löffler, som redaktør for Chess Tech New, irriterte seg over hvorfor Twitter-streamen ble fylt opp med meldinger fra kontoen til Lula Robs, årsaken, som de fleste vet er fordi hun blir likt av mange.

Les: Klopp har funnet verdens beste angrepsspiller

Han kom med følgende kommentar:

– Jeg har ingenting mot sjakk og sex-streamere, det er en fri verden, men må vi virkelig støtte dette?

Han la ved profilbiletet til Lula Robs som viser frem sine flotte pupper samtidig som hun holder en kniv. Den 24 år gamle briten starta med sjakk for mindre enn to år siden.

LES: Argentinas managerstjerne har sagt opp jobben