Har en oppgave for den unge franskmannen, da må arbeidsforholdene sikres. (foto: liverpool, twitter)

I sommer var det igjen høylytt snakk om en overgang for West Ham spiller Declan Rice. – David Moyes fortalte igjen verden av en milliard nå var billig for hans defensive midtbanespiller. – Prisen, i hver fall i den skotske manageren sitt hodet går opp med noen hundre millioner i forkant av ethvert overgangsvindu. Spesielt hvis det går litt trått slik som i år har prisen uforklarlig gått opp.

Chelsea som for øvrig var det Declan Rice startet å spille fotball som liten gutt er med nye eiere mer interessert enn noen gang og Manchester United regner de aller fleste med vil fortsette å slenge inn bud som er 100 millioner under det West Ham ønsker for å se om det napper.

Les: Verdens største baby ble lovet Robert Lewandowski, Milan Skriniar og Bernardo Silva

Det nye er at Liverpool kaster seg inn i kampen. Football Insider melder at manager Jürgen Klopp virkelig de siste sesongene har fått øynene opp for 23 åringen og sett svakheter, spesielt på midtbanen skal pengene sitte løst..

Declan Rice var bare 14 bare 14 år gammel da han flyttet fra rike Chelsea til det mer røffe Stratford øst i London.

Liverpool ligger nede på 11.plass med 10. poeng etter åtte kamper, West Ham har også 10.poeng med en kamp mer spilt nede på 13.plass.

Les: Slik blir du en god oddspiller