Steven Gerrard

Søndagens kamp mot Chelsea og Graham Potter blir i engelsk presse omtalt som Steven Gerrard sin skjebnekamp. Til tross for fire strake kamper uten tap, en seier og tre uavgjort, er presse mot Aston Villa manager Steven Gerrard.

Etter suksessen for Rangers i Skottland har han oppdaget det er tøffere i engelsk Premier League. Supporterne er i følge britisk presse lei av resultatene og senest mot Nottingham Forest på The City Ground ble Villa buet av de tilreisende supporterne etter at kampen endte 1-1.

Les: Jürgen Klopp villig til å bruke over en milliard på midtbanespiller i konkurranse med Chelsea og Manchester United

Daily Mail skriver: «Det er vanskelig å finne noen som vil at Gerrard skal bli»

Senest mot Nottingham Forest på The City Ground ble Villa buet av de tilreisende supporterne etter at kampen endte 1-1.

I Daily Mail er Aston Villas møte med Chelsea malt opp som en «must match» for at Steven Gerrard skal vinne tilbake tilliten til supporterne.

«Et godt resultat mot Chelsea, eller til og med en god prestasjon som den mot Manchester City, og Gerrard kan fortsatt vinne dem (fansen). På dette stadiet vil han ikke vurdere noen andre alternativer», Men når fansen vender seg mot deg er det vanskelig å vinne dem og det er vanskelig å finne mange som støtter Gerrard for øyeblikket, skriver Tom Collomoose i Daily Mail.

Til syvende og sist er det Aston Villas sportslige ledelse som vil avgjør Steven Gerrards skjebne.

Aston Villa vil neppe sparke manager Steven Gerrard i nær fremtid, ifølge Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth.

Gerrards fremtid som Villans-sjef har blitt satt i tvil etter en dårlig start på kampanjen. West Midlanders tapte fire av sine fem første toppkamper og ble nummer 19 på tabellen. Og det fulgte en fryktelig slutt på 2021-2022 da de bare vant to av sine siste 11 ligakamper.

Det tidligere Liverpool-esset hadde ansvaret fra 11. november i fjor og hadde tid til å sette sitt preg på laget uten å imponere.

Da klubben hentet inn den tidligere Rangers-manageren, sa Villa-sjef Christian Purslow at Gerrard ville «levere kontinuerlig forbedring».

Før søndagens møte med Chelsea ligger Aston Villa på 16. plass i Premier League.

Les: Verdens største baby ble lovet Robert Lewandowski, Milan Skriniar og Bernardo Silva

«Jeg kan ikke se en situasjon der Villa ville sparke ham bare fordi de prøvde så hardt i utgangspunktet for å få ham,» sa han til GiveMeSport.

«De har investert mye, ikke bare i Steven Gerrard, men i spillertroppen som Steven Gerrard ønsket å hente inn også, så de har støttet ham i overgangsvinduet.»