Andrea Agnelli og Massimiliano Allegri klarer ikke samarbeide lenger

En ting som kan få Antonio Conte til å returnere til Italia er Juventus, hvis de søkkrike eieren (Agnelli familien) gir han tilstrekkelig handlingsrom for å bringe den gamle dame tilbake på topp. Tottenham har med skrekk fått med seg at forholdet mellom styreformann Andrea Agnelli og manager Massimiliano Allegri har brutt sammen og setter nå alle kluter til for å forlenge med Antonio Conte.

La Gazzetta dello Sport melder i dag at etter Juventus tapte mot Maccabi Haifa i Champions League tidligere denne uken gikk alt i fullstendig stå på styrerommet. – Da Allegri ble hentet tilbake i fjor sommer sørget 55 åringen klok av skade å sette opp en vanntett avtale som gjør det svært dyrt å sparke han. Kort fortalt: Massimiliano Allegri tjener 9 millioner euro i året og har avtale frem til sommeren 2025, skulle Juventus velge å sparke han må de betale 100% av restlønna. Det er mye penger selv for en som eier Fiat.

Tottenham har ingen vente og se holdning og er villig til å sette Premier League rekord

Les: Jürgen Klopp villig til å bruke over en milliard på midtbanespiller i konkurranse med Chelsea og Manchester United

Agnelli har Antonio Conte øverst på sin ønskeliste, hvis nåværende kontrakt med Tottenham går ut ved sesongslutt. London klubben jobber akkurat nå desperat med en forlengelse og skal være villig til å gjøre deres italienske stjernemanager til Premier Leagues best betalte.

I følge opplysningene vil Agnelli da ha Mauricio Pochettino dersom Conte blir værende i Spurs. «Poch» har vært arbeidsledig siden han forlot PSG i juli, tidligere i år.

Juventus er nede på 8.plass i Serie A hele 10.poeng bak serieleder Napoli.

Les: Verdens største baby ble lovet Robert Lewandowski, Milan Skriniar og Bernardo Silva

Antonio Conte er i dag på tredjeplass over de best betalte managerne i Premier League med 15 millioner pund. Liverpool manager Jürgen Klopp tjener 1 million pund mer. – Øverst på lista, enn så lenge, Manchester City manager Pep Guardiola som drar inn 19 millioner pund.