Frenkie de Jong

Den nederlandske superstjernen Frenkie de Jong føler «avsky» over behandlingen han har får i Barcelona og er rasende på manager Xavi Hernandez.

Da han satte seg på bakbeina i sommer for en overgang til Manchester United så han ikke for seg å bli benket så ofte. På onsdagens 3 – 3 mot Inter Milan i Champions League startet han på benken, slik han har gjort i de aller fleste av de 10 kampene han har spilt denne sesongen.

Les: En av tidenes beste angrepsspillere skulle kjøpe Brentford

De Jong trodde, ifølge Sport han kom til å ha en avgjørende rolle i Barcelona, men 25 åringen som er svært misfornøyd ble benket i kamper mot Bayern München, Sevilla, Rayo Vallecano og Celta Vigo. – Xavi har foretrukket Sergio Busquets samt superstjernetalentene Pedri og Gavi på midtbanen.

Situasjonen som har oppstått mener det nederlandske landslagsspilleren er et takk for sist og at han aldri, i hver fall så lenge Xavi er manager vil få en sentral rolle, tanken om at han skal være en langsiktig erstatter for 34 år gamle Sergio Busquets virker heller ikke sannsynlig.

I mellomtiden har Manchester United brukt 60 millioner pund på å hente Casemiro istedenfor Frenkie de Jong som var manager Erik ten Hag sitt førstevalg. – Til sommeren, eller muligens allerede i vinter kan det igjen bli aktuelt med en overgang til Manchester United.

Og er de dyktige til å forhandle (noe de ikke er) vil overgangen bli langt billigere enn en milliard som de la på bordet i sommer og lønna trenger ikke å være på 3 millioner i uka heller.

LES: Klopp har funnet verdens beste angrepsspiller