Diego Costa Bader

Det virket svært usannsynlig at den brasilianske spissen Diego Costa noen gang skulle returnere til Premier League etter han i januar 2018 tvang igjennom en retur fra Chelsea til Atlético Madrid for 60 millioner euro. – Men nå kan det faktisk skje.

Men det måtte en skade til. Wolverhampton-angriperen Sasa Kalajdzic fikk en marerittstart på sin karriere for klubben da han skadet korsbåndet sitt på debuten.

The Athletic melder i dag at Wolverhampton skal finne en erstatter for den østeriske 25 åringen de hadde hentet i Stuttgart dagen før Deadline Day.

Les: Lewis Hamilton sitter klar ved telefonen

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Saša Kalajdžić (@sasakalajdzic)

Stuttgarts to meter østerrikske spiss Sasa Kalajdzic skulle endelig vise seg frem i verdens tøffeste liga. Men 25-åringen hadde en marerittstart på sitt nye eventyr i Premier League. Ikke engang 45 minutter etter sin debut for Wolves ble Kalajdzic tvunget til å forlate banen, og i ettertid er det konstatert at han skadet korsbåndet.

Det gjør at Wolves mangler en spiss – Laget har kontaktet tidligere Chelsea og Atletico Madrid-spiss Diego Costa, som brøt kontrakten med Atletico Mineiro.

Les: Football-Insider: Manchester Uniteds signering av Eriksen kom definitivt ikke billig

The Athletic melder videre at Costa vil slutte seg til klubben på tirsdag for å prøve seg med laget og gjennomgå ulike kondisjonstester for å se hvilken fysisk form han er i. Deretter vil det bli tatt en beslutning om hvorvidt Wolves vil tilby spissen en kontrakt eller ikke .

Wolves kan signere Costa til tross for at overgangsvinduet stengte torsdag, da den Brasil-fødte spanjolen er uten kontrakt.

Vi krysser fingrene for mer av dette fremover i Premier League

Costa har tidligere scoret 52 mål på 89 Premier League-kamper for Chelsea.

Les: Tidligere Bodø/Glimt-spiller blir lagkompis med regjerende Champions League-mester