Ross Barkley

Den engelske midtbanespilleren Ross Barkley kunne egentlig tenke seg å fortsette i Premier League og muligens gå tilbake til sin barndomsklubb Everton, men Chelsea var klare på at hvis de skulle terminere kontrakten og ikke selve måtte 28 åringen «love» å finne seg en klubb som ikke var i direkte konkurranse.

Til tross for at han ikke hadde en fremtid hos Chelsea manager Thomas Tuchel så de på Ross Barkley som en betydelig spiller. – I første runde krevde London-klubben 30 millioner euro, en sum ingen var villige til å betale. For å slippe benkesliting var terminering av avtalen eneste mulighet.

Mandag kunngjorde Chelsea at de skiller lag med midtbanespiller Ross Barkley, og dermed kunne arbeidet med en ny klubb virkelig starte, nå, nesten en uke senere, har han funnet en ny klubb.

Les: Varsko! – Kan hente Diego Costa til Premier League etter marerittstart

Ligue 1-klubben Nice kunngjør i dag signeringen av midtbanespilleren. Overgangen var mulig fordi Ross Barkley var uten klubb – og dermed kunne han signere for en ny klubb til tross for det stengte overgangsvinduet.

Barkley scoret totalt tolv mål på 100 kamper for Chelsea.

Engelskmannen var med på å vinne FA-cupen i 2018, Europa League i 2019 og klubb-VM i 2021 under sin tid i Chelsea. Han har også 33 seniorlandskamper med England på CV-en.

Les: Lewis Hamilton sitter klar ved telefonen