De Gea har ikke lyst til å gå glipp av noe. (foto: united, twitter)

Da Elon Musk forrige måned kjekt dro til med twitter-meldingen «Also, I’m buying Manchester United ur welcome», ignorerte vi det med et fnys. Det viste seg også å være det amerikaneren selv kalte for stand-up. Når Formel 1s aktive ikon begynner å prate om eierandeler hos Man United, da blir det mer interessant.

Etter at rikingen Sir Jim Ratcliffe signaliserte at han er interessert i å «redde» United-supporterne fra Glazer-familien, er noe på gang. Glazers dro i sommer opp 260 millioner euro for å hente inn Antony, Casemiro, Martinez og Malacia, men sørger neppe for at supporteropprøret stilner.

LES: Erik ten Hag nekter å gå i samme felle som Solskjær

Ratcliffe, Englands rikeste, har fortsatt ikke tatt en prat med det engelske sportsikonet Lewis Hamilton, men før helgens Formel 1 i Nederland la Hamilton ut et hint om at han er åpen for å kjøpe seg inn i Premier League-klubben.

Lewis Hamilton

-Jeg har ikke fått en oppringning hvor han spør om jeg vil bli involvert – ennå, men jeg ønsker å bli mer og mer involvert i klubber fordi jeg tror på black ownership som mangler innen sport, sier Hamilton ifølge ESPN.

(Ser ut som Erik Ten Hag deler filosifi med verdens mest suksessrike F1-fører)

LES OGSÅ: Siste rykte om Ronaldo endrer absolutt ingenting

Vi tipper Lewis Hamilton med sine syv titler i Formel 1 og det han står for, er sikret en oppringning når Sir Jim er klar for å involvere flere i prosjektet. Lewis sin netto formue på 300 millioner pund (Sunday Times Rich List) skader heller ikke å ha med seg på laget.