Monsterlønn er ikke lenger en selvfølge hos Man United. (foto: united, twitter)

Rio Ferdinand mener Ronaldo er forbanna over statusen hos Erik ten Hag som benkesliter. Likevel tikket det rolig mot midtnatt på Deadline Day uten at agent Jorge Mendes fant på nye krumspring for agenten sin – som selv var opptatt med å spille de siste tjueto minuttene mot Leicester og sikre 0-1 ledelsen til seier. Ryktene rundt en exit har likevel ikke helt stilnet.

For oss har Erik ten Hags behandling av Ronaldo vært den eneste rette. Forrige sesong var det ikke tvil om at portugiseren fortsatt var en av verdens beste avsluttere, men det var heller ingen tvil om at den tradisjonelle Ronaldo-strategien med å vente på ballen til han selv kan score ikke holder i verdens tøffeste liga. I sommer glimret 37-åringen med sitt fravær i preseason der nederlenderen skulle sette United-spillet.

LES: I gledesrusen glemmer vi at Premier League-kongen ikke spiller for City

Erik ten Hags til enhver tid 11 utvalgte på kamparenaen skal aldri gi motstanderne ro verken i angrep eller forsvar, da er en delvis fiskende Ronaldo et av de svakeste leddene. Denne sesongen har United-manageren vist at Ronaldo må gi mer, samtidig som hovedansvaret ikke ligger på 37-åringen for at Man United scorer og vinner kamper.

Dette er en oppskrift vi mener vil gi Ronaldo et skikkelig kick – hvis han aksepterer situasjonen med at han er fratatt VIP-kortet i troppen. Da overgangsvinudet lukket natt til fredag, kom signal på at CR7 blir, men det er fortsatt noen dager igjen før vi kan sette en strek over exit på fotballikonet.

Overgangsvinduet er lukket i de fem store ligaene, men Mundo Deportivo meldte etter å ha lest den tyrkiske avisen Ajansspor, at den portugisiske superstjernen på grunn av vennskap til landsmann Jorge Jesus har en dør til.

Akkurat som Ronaldo startet Fenerbahce-treneren sin karriere i Sporting. Da Jorge Jesus overtok den tyrkiske storklubben i sommer var det med løfter om suksess også i Europa. Den tyrkiske avisen mener tydeligvis at en overgang kan være mulig. De fleste internasjonale overgangsvinduene stengte 1. september, mens det tyrkiske er åpent til 8. september.

LES: Tidligere Bodø/Glimt-spiller blir lagkompis med regjerende Champions League-mester

Uansett hvor kult det hadde vært å se Joshua King i samme drakt som CR7 (King scoret på lørdag!), vi nekter å tro at situasjonen hos Erik ten Hag er så ille at Ronaldo velger tyrkisk fotball – og europaligaspill.

CR7 skal gjøre nytte for seg i United-drakta.