Har medspillere som treffer der de ønsker med pasningene. (foto: city, twitter)

Okay, Harry Kane har «bare» 5 scoringer mot Haalands 10 på like mange Premier League-kamper, så langt har 22-åringen staket ut kursen mot toppscorertittelen i debutsesongen. Likevel, én ting er å levere her og nå, noe annet er å gjøre det samme hver eneste sesong i snart et tiår.

Big Harry står med 288 Premier League kamper (tre på utleie til Norwich i begynnelsen av karrieren) og 188 scoringer. Debuten kom som 18-åring i 2012/13sesongen. Dette var på en tid der en tenåring fortsatt ikke ble regnet som noe annet enn en rookie av manageren og heller ikke gitt mulighet på kamparenaen (med noen unntak) som en Foden, Sancho, Haaland eller Bellingham.

LES: Football-Insider: Manchester Uniteds signering av Eriksen kom definitivt ikke billig

Fra 2014/15-sesongen startet Kane å klatre med 21 PL-scoringer, siden har spissen levert varene.

(fra ESPN)

Kane passerte nylig Agurero og Andy Cole på all time top scorer-lista i Premier League, etter lørdagens matchvinnende scoring mot Fulham skiller det bare tyve mål opp til Wayne Rooney på andreplass. Holder Kane seg skadefri og Tottenham beholder flyten hele sesongen, kan denne milepælen allerede nås denne sesongen.

Da er det bare Alan Shearer, som med sine 260 scoringer står i veien får å krone Kane som den definitive Premier League-kongen.

LES: Mundo Deportivo: – Ronaldo er muntlig enig med ny klubb

Vi digger Erling Haalands suksess, men det er først når han har holdt seg skadefri og levert scoringene over tid at vi kan begynne å snakke om PL-konge.