Robert Lewandowski og Cristiano Ronaldo

Overgangsvinduet er lukket i de fem store ligaene. De som ønsker at Cristiano Ronaldo skal bli i Manchester United kan likevel ikke puste ut. Mundo Deportivo melder i dag etter å ha lest den tyrkiske avisen Ajansspor at den portugisiske superstjernen på grunn av vennskap til landsmann Jorge Jesus har en dør åpen.

Akkurat som Fenerbahce manageren startet Cristiano Ronaldo sin karriere i Sporting. – Da Jorge Jesus overtok den tyrkiske storklubben i sommer var det med løfter om suksess også i Europa. – Ekstra artig for oss om Cristinao Ronaldo blir med i en angrepsduo med Joshua King, som ble en av Jesus sine første signeringer.

Les: Football-Insider: Manchester Uniteds signering av Eriksen kom definitivt ikke billig

Ronaldo er muntlig enig med Fenerbahce

Ryktet går imidlertid imot det som er skrevet tidligere om at Ronaldo ønsker å gå til en klubb som spiller i Champions League. Fenerbahce har kvalifisert seg til Europa League, en turnering Manchester United også skal spille.

En overgang vil imidlertid være mulig med tanke på overgangsvinduet. De fleste internasjonale overgangsvinduer stengte 1. september, men det tyrkiske er åpent til 8. september.

LES: Sky Sports: Manchester United takket nei til Antony da prisen var 15 millioner pund