Mr. Eriksen. (foto: united, twitter)

Da Christian Eriksens hjerte og kampform viste at dansken var mer enn klar for å returnere til full sesong, begynte planene å legges på styrerommet hos Tottenham og Manchester United. Thomas Frank og Brentford jobbet hele veien for at den danske landslagsspilleren skulle forlenge med Premier Leagues «danske koloni», men måtte gi tapt for overmakten. Det samme måtte som kjent Tottenham. Ifølge Football-Insider gjorde United Eriksen-signeringen til alt annen enn en free transfer.

Det engelske mediets kilde hevder Manchester United bestemte seg for å kvitte seg med konkurransen om den offensive midtbanespillerens signatur, og ga et tilbud de to London-klubbene garantert ikke kunne matche. Brentford tilbød Eriksen kontrakt som klubbhistoriens best betalte, Tottenham ble skremt bort av tilbudet rivalen United skjøv over bordet til 30-åringen.

LES: Sky Sports: Manchester United takket nei til Antony da prisen var 15 millioner pund

Ifølge Football-insiders kilde var tilbudet fra Manchester United på totalt rundt en halv milliard kroner for treårsperioden. Dette for en spiller som av naturlige årsaker ikke hadde vært på banen i mer enn 11 kamper forrige sesong.

I tillegg til en solid ukelønn på 200 000 pund, hevder Football-Insiders kilde at Eriksen har mottatt ville 12 millioner pund i sign-on fee.

Med samtlige fem Premier League-kamper på banen for Eriksen kan vi allerede trekke konklusjonen at Man United gjorde rett i å utkonkurrere Tottenham.

LES: Vingen med 21 scoringer var overbevist han var klar for Manchester United

Men, det koster å være kar i Premier League.