Blir fortsatt litt tynt på topp. (foto: united, twitter)

Cody Gakpo har vært sterkt linket til Old Trafford, spesielt da det buttet for United i forhandlingene med Ajax om Antony. Overgangsvinduet ble lukket natt til fredag med at Man United totalt hadde svidd av nesten 240 millioner euro. PSV-spilleren Gakpo var overbevist om at han skulle være en av spillerne som skulle presenteres på Old Trafford nå i sommer.

Erik ten Hag har fått Casemrio, Christian Eriksen, Martin Dubravka på utleie fra Newcastle, Lisandro Martinez og Tyrell Malacia fra Eredivisie – og Antony til rett under 100 millioner euros. Gapko hadde planlagt overgangen til Old Trafford – helt frem til siste uke.

LES: 10 toppspillere fortsatt ledige for signering

For det løste seg med kjøpet av vingen Antony. Manchester United bestemte seg for å gi det Ajax krevde, noe som gjorde PSV-vingen Gapko overflødig.

-Vi ventet på det (overgang), signalene ble mer og mer positive og på ett tidspunkt trodde jeg det ville gå i den retningen (United-signering), begynner Gapko til PSVs YouTube kanal.

-Vi jobbet gjennom hele vinduet mot det (en United-overgang).. Frem til forrige uke trodde jeg at jeg skulle til Man United.., forteller Gapko.

Som legger til for PSV-supporterne at han selvfølgelig ser på fortsatt spill de neste årene hos Eredivisie-klubben som et godt alternativ. Vi tror likevel den tapte muligheten til å spille for en av verdens mest ikoniske klubber vil følge ham gjennom sesongen.

LES OGSÅ: Verdens 4. dyreste fikk seg en solid overraskelse på medisinsk test hos Chelsea

For United-supporterne er det greit å ha med seg at Gapko scoret 21 mål med 15 assists, totalt 14 flere mål-involveringer enn Antony forrige sesong. Gapko har for øvrig en markedspris på rundt 31 millioner euro (footballpransfers), Manchester United måtte ut med nesten 100 millioner euro for Antony. Vi bare nevner det.