Zinckernagel i en av de få gjesteopptredene i Olympiakos-drakta.

Vi kunne ikke dy oss. Det begynner å bli noen sesonger siden Philip Zinckernagel herjet i Eliteserien i den gule drakta, men én gang Glimt-spiller, alltid…, osv. Nå skal dansken dele treningsfeltet og kamparenaen med Real Madrids mestvinnende spiller.

Zinckernagel valgte Olympiakos i våres da han ikke fikk være med Nottingham Forest videre til Premier League etter opprykket, en retur til Championship med Watford fristet ikke. Siden overgangen til den greske storklubben har det blitt scoring i Champions League-kvalik (som de tapte mot Maccabi Haifa) og i Europligakvalikkamp, totalt 2 scoringer på 7 kamper.

LES: Vingen med 21 scoringer var overbevist han var klar for Manchester United

Denne uken kom bekreftelsen på at det blir storfint besøk for Olympiakos-troppen: Marcelo.

Det var overraskende for alle og ikke minst Marcelo selv da Real Madrid valgte å ikke forlenge avalen som gikk ut i sommer med den 34 år gamle venstrebacken. Marcelo er en ekte legende med hele fem Champions League titler for å bakke opp tittelen.

I dagene før «deadline day» var det stadig flere rapporter om en overgang til Premier League og på selveste fristdagen var han svært nær en overgang til Leicester. BBC melder at den overgangen kollapset i siste øyeblikk. Etter to måneder uten klubb er Real Madrid legenden endelig klar for Olympiakos.

Ifølge Footmercato er det en ettårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år.

LES: 10 toppspillere fortsatt ledige for signering

I løpet av årene hos Real Madrid spilte Marcelo totalt 546 kamper, og sto for 38 mål og 103 assists. Han spilte i den spanske hovedstadsklubben fra januar 2007 til i år. Vi tipper også Zinckernagel syntes det er litt kult å få en aktiv fotballegendn inn på laget.