(foto: bayern, twitter)

Han har ledet Bayerns erkerival Borussia Dortmund, forsvant til utlandet for en runde hos PSG og Chelsea. For noen få dager siden var Thomas Tuchel overbevist han skulle fortsette karrieren utenfor Tyskland. På lørdag holdt han sin første pressekonferanse som ny trener for den største klubben i Bundesliga.  

På fredag fikk tidligere Bayern-trener og nåværende landslagstrener for Tyskland, Hansi Flick, spørsmål om Nagelsmann-ryktet. Flick ønsket å si minst mulig før det var bekreftet, men ga likevel et svar som sa det meste.

LES: «Kjæresten til Nagelsmann var et problem for Bayern»

«Jeg er meget, meget overrasket», kom det fra Flick på fredagens pressemøte.

Nå viser det seg at Thomas Tuchel var tilsvarende meget, meget overrasket over at han nå sitter og svarer på spørsmål som Bayern-trener.

-Det hele skjedde meget raskt. Timingen var overraskende, og jeg hadde ikke regnet med at det ville skje. Jeg var overbevist om at karrieren min ville fortsette i utlandet, sier Tuchel ifølge Kicker.

Før han beroliger Bayern-supporterne med at han var født klar.

LES OGSÅ: Nagelsmann klar for Tottenham

-Men jeg var rask til å ta utfordringen. Bayerns DNA handler utelukkende om å vinne. For meg er det en ære å bli kontaktet av Bayern, så jeg er stolt av å ha signert kontrakt med denne klubben, kommer det fra den ferske Bayern-treneren.