Du har nummeret mitt, Roberto.

Roberto Mancini fortalte for et år siden at han synes det var synd Mario Balotelli hadde latt supertalentet sitt gå til spille. Mancini opplevde spilleren på nært hold i City-troppen da de lyseblå gikk hele veien til Premier League-tittelen. Etter dette begynte Balotelli å stagnere, før karrieren tok et svalestup. Det hindrer likevel ikke Super-Mario fra å rette fingeren mot Mancini og mene den italiensk landslagtreneren nå gjør en stor feil.

Etter 1-2 tapet i EM-kvalikkampen mot England på fredag, var det helt tydelig at den italienske angrepsstyrken er svekket, Balotelli tar dette som et skrikende behov for å kalle ham inn til landslaget.

LES: Manageren som bruker puben som base før Manchester United-kamp

Roberto Mancini klagde på at med Ciro Immobile ute med skade, har han begrensede valgmuligheter med bare Gianluca Scamacca, Wilfried Gnonto og Mateo Retegui å velge mellom til nummer ni-rollen.

Balotelli aksepterer ikke at Mancini klager på ressursene tilgjengelig.

-Det er angrepsspillere i Italia som er fit, tro meg, skriver den 32-årige Sion-spilleren på instagram.

LES: Ryan Reynolds signerer tidligere Manchester United keeper for å sikre suksess med Wrexham

Balotelli har ikke spilt en landskamp siden 2018, men mener situasjonen til Italia nå krever en Balotelli tilbake på topp.

(fra transfermarkt)

Mario Balotelli står med 14 scoringer på 36 landskamper for Italia og scorer stort sett uavhengig av hvilken drakt han drar på seg. På tide å ringe Super-Mario, Mancini?

LES OGSÅ: «Kjæresten til Nagelsmann var et problem for Bayern»