Ruben Selles

Ruben Selles startet som assistenttrener for Jess Thorup hos FC København i 2021, ble hentet inn av Ralph Hasenhüttl som assistent hos Southampton i juni 2022. Seks måneder senere måtte Selles inn som vikartrener da østerrikeren fikk sparken. Så kom Nathan Jones inn som hovedtrener, så forlot Nathan Jones jobben som hovedtrener. Det hele endte med at Selles fikk ansvaret med å lede Southampton resten av sesongen.

Første kamp ved roret ledet han the Saints til 1-0 seier mot Chelsea. Nå forteller spanjolen hvordan han legger grunnlaget for suksess før de største kampene.

LES: «Kjæresten til Nagelsmann var et problem for Bayern»

-Vi er en meget homogen trenergruppe. Når vi skal møte United eller Chelsea, så samles vi på pub og studerer de forskjellige lagene og får oss en drink, sier Selles i et intervju med Marca.

Det har vist seg som en suksessformel for Southampton. Selv om klubben fortsatt ligger nederst på tabellen, er trenden snudd med poeng mot toppklubbene Chelsea (0-1 seier), Manchester United (0-0) og Tottenham (3-3). Grunnlaget for disse sterke resultatene ble altså lagt på puben.

LES OGSÅ: The Telegraph: Går rett til Chelsea for å hente viktig ressurs

(fra google)

Ti kamper igjen av sesongen, vi tipper det blir godt med pubrunder på trenerteamet til the Saints fremover. Keep up the good work!