Et kjærlighetsforhold som visstnok ikke ble tatt vel imot i Bayern-garderoben.

Da Julian Nagelsmann fikk beskjeden om at han hadde fått sparken, var han på skiferie i Østerrike med kjæresten Lena Wurzenberger. Ifølge en tidligere Bayern München-spiller var nettopp Wurzenberger en del av problemet i Bayern.

Vi tror neppe en 30-årig Bild-journalist endte Nagelsmanns dager som trener for en av verdens største klubber, men ifølge Markus Babbel var relasjonen hans til Wurzenberger et problem for spillerne.

LES: Avgjørelsen koster Bayern hundrevis av millioner

-Jeg vet at Nagelsmanns forhold til en Bild-journalist var et stort tema i garderoben. Det ble ikke tatt godt imot at han var sammen med henne. Hans kjæreste var derfor et stort problem for Bayern, begynner tidligere Bayern-spiller (1994-2000) Babbel til Blick.

-Det var manglende tillit, fordi enkelte spillere ganske enkelt ikke kunne kommunisere hva de tenkte lenger. De var redd for at alt ville ende opp i avisen (Bild), sier Babbel.

LES OGSÅ: Ingen har betalt mer enn Chelsea i fallskjermer! Her er topp ti listen i verden

Vi regner det kommer flere historier fremover som skal forsvare beslutningen om at Bayerns langsiktige trenerløsning ble veid for lett, med ett poeng bak Bundesligaleder Dortmund, kvartfinale-billett i cupen og en billett til kvartfinalen i Champions League etter seier mot PSG.