Blir ikke noe skriking på Stamford Bridge. (foto: bayern, twitter)

Da Bayerns styreleder og sportsdirektør Hasan Salihamidzic offentliggjorde avgjørelsen om å gi Julian Nagelsmann sparken, beskrev han dette som den tøffeste avgjørelsen i hans tid som styremedlem. Det ene var sikkert det personlige, det andre må ha vært det økonomiske. Med kontrakt til 2026 er det ikke småpenger Bundesligaklubben må ut med etter ukas avgjørelse om å sparke 35-åringen.

Ifølge Bild har Bayern München besluttet å holde Nagelsmann på lønningslista til han finner en ny jobb. En hyggelig gest, men Bayern slipper uansett ikke unna med å betale kompensasjon til Nagelsmann. Thomas Tuchel har sin første arbeidsdag på mandag og har garantert forhandlet seg til en solid lønn, denne økte utgiften løper samtidig med at Nagelsmanns lønnskrav skal møtes.

LES: Heller ikke den tyske landslagstreneren skjønner opplegget

Ifølge Bild gir kontrakten til 2026 Nagelsmann krav på en utbetaling på 27 millioner euro fra Bayern (mer enn 300 millioner kroner).

Den unge superstjerna var et langsiktig prosjekt for Bayern, da blir regninga stor når klubben endrer planen tre år før kontraktsutløp.

LES OGSÅ: Tottenham har funnet fram nummeret til Nagelsmann