(foto: bayern, twitter)

På torsdag kom det sterke ryktet at Julian Nagelsmann hadde fått sparken hos Bayern München. Ett poeng bak førsteplassen i Bundesliga og kvartfinalebillett i Champions League etter å ha sendt den superstjernetunge troppen til PSG ut av turneringen holdt ikke for Bayern. Vi skrev 35-åringen ikke var en type som ønsker en lengre ferie, nå kan tyskeren være på vei rett inn i neste jobb.

Football-Insiders kilde hevdet på torsdag at Tottenham vurderte å ta kontakt med Nagelsmann for å ta over jobben etter Conte, The Guardian kom på fredag med påstanden om at Spurs hadde tatt steget, på lørdag kommer Sky Sports med siste utvikling i saken.

LES: Avgjørelsen koster Bayern hundrevis av millioner

Det går rasende fort, men timingen for Tottenham må sies å være perfekt. Ryan Mason er utpekt til å lede klubben som vikartrener som siste del av forrige sesong. Julian Nagelsmann kommer ikke til å trekke til Costa del Sol for resten av året, tyskeren er på vei opp i trenerkarrieren og er neppe interessert i å bli husket lenge som han som fikk sparken. Nagelsmann har tatt stegene hos Hoffenheim og RB Leipzig, Bayern-jobben er første nedtur i en gnistrende start på karrieren.

Ifølge Sky Sports er Julian Nagelsmann nå klar for samtaler med Spurs-ledelsen om å ta over jobben etter Conte. Med Cristian Stellini ved roret som vikar etter at den offisielle oppsigelsen av Conte kom, vil Nagelsmann også kunne få en kort pause før han tar steget til verdens tøffeste liga for å lede Tottenham.

LES: OGSÅ: I september var keeperen linket til Tottenham – nå signerer han hos Ryan Reynolds