Victor Lindelöf

Victor Lindelofs kommentarer på en nylig pressekonferanse har fått noen Manchester United-fans til å tro at han vil forlate Old Trafford i en ikke så fjern fremtid.

Den 28 år gamle forsvarsspilleren har spilt over 200 kamper for klubben siden hans overgang på 31 millioner pund fra Benfica i 2017. Han var fast på førstelaget under både Jose Mourinho og hans etterfølger Ole Gunnar Solskjær, og spilte i 35 kamper forrige sesong.

Les: Avgjørelsen koster Bayern hundrevis av millioner

Men svensken har droppet nedover i prioriteringsrekken til manager Erik ten Hag etter ankomsten til Lisandro Martinez.

Faktisk har Lindelof bare gjort fem Premier League-starter under Erik ten Hag i løpet av 2022/23 sesongen. – Det er landslagspause og på pressekonferanse på jobb for Sverige ble midtstopperen sine følelser ganske så tydelige. «Selvfølgelig, som alle spillere, ønsker du å spille hver kamp, og jeg har åpenbart ikke gjort det denne sesongen»

«Men som jeg alltid sier når jeg kommer hit [for å spille for Sverige], er det en glede å være her, og jeg er alltid glad for å representere landet mitt.

«Jeg ser virkelig frem til kampene vi har, og jeg snakket med Janne før for å si at jeg gledet meg veldig til å komme hit og prestere, og til å være på banen med gutta igjen .»

Han la til: «Som jeg sa, jeg vil spille, det er derfor jeg spiller fotball. Jeg vil spille kamper, men jeg har ikke tenkt på det, akkurat nå fokuserer jeg bare på landslaget og så selvfølgelig resten av sesongen med klubben.

«Så til sommeren vil vi revurdere og se hva som er best.»

Les på Radiosporten: Shakira slo 14 verdensrekorder med sangen «Music Sessions Vol. 53» om Pique!

Dt enestående midtforsvarspartnerskapet til Raphael Varane og Lisandro Martinez begrenset spilletiden til både Lindelof og Harry Maguire til førstelagsstarter i det siste.

Lindelofs kommentarer på pressekonferansen har utløst mange kommentarer fra Manchester United-fans på sosiale medier.

En sa: «Han er kanskje ikke på Martinez- eller Varane-nivå, men han er definitivt ikke en benkspiller. Han kan spille ukentlig i mange klubber,» mens en annen skrev: «Ville hate å se ham forlate»

En tredje skrev: «Lindelof er faktisk en anstendig spiller, for god til å være på benken. Det ville vært trist å se ham gå, men det er sannsynligvis best for ham.»

En fjerde la til: «Han er definitivt borte.»

Lindelofs nåværende avtale på Old Trafford går ut i 2024.

I går tapte Sverige 0 – 3 for Belgia, hvor utskjelte Romelu Lukaku stod for alle målene. På mandag tar de imot Aserbajdsjan som også tapte sin første kamp i EM-kvalifiseringsgruppe F (4-1 mot Østerrike) .