I'll be back? (foto: tottenham, twitter)

Til sommeren er det 13.år siden Tottenham, for bare 12,6 millioner euro hentet keeperen som skulle bli viktigere for klubben en selv vår egen Erik Thorstvedt. Han har i tiden han var vært Spurs-spiller nesten stått i mål i 450 kamper.

Hugo Lloris som både er kaptein og førstekeeper for Tottenham er for tiden ute med en skade han pådro seg i 1 – 0 seieren mot Manchester United i begynnelsen av februar. – Den 36 år gamle keeperen har i flere år vært en helt uvirkelig resurs for Spurs. Men alder og sjansen for skader har inspirert Tottenham til å jakte en ny førstekeeper.

Les: Fans tror på exit fra Manchester United etter pressekonferanse

Football Insider melder at klubben er vil å selge og ikke kreve mye til sommeren så snart vinduet åpner.

Fraser Forster som har voktet buret i Hugo Lloris sin skadeperiode er bare et år yngre og ikke egentlig en langsiktig førstekeeper selv om han har fått godkjent karakter.

Tottenhams franske kaptein er blitt 36 år og klubben jakter en ny førstekeeper.

Klubben skal angivelig være klar for å legge inn et bud på Aston Villas VM-vinnende keeper Emiliano Martinez. De hvite fra Nord-London håper å få en solid sisteskanse til sommeren siden den franske veteranen Hugo Lloris nærmer seg de siste 12 månedene av kontrakten sin.


Tottenham er ivrige etter å sikre seg en passende etterfølger til klubbkapteinen. Den «forrige verdensmesteren» kan fort bli erstattet av vinneren av VM i Qatar. Flere medier hevder at Spurs har stor interesse for den argentinske landslagskeeperen Martinez og kan komme med et bud i løpet av de kommende ukene.»

Les: Avgjørelsen koster Bayern hundrevis av millioner

Martinez kontrakt i West Midlands frem til 2027, men et stort bud kan gjøre at Villa lar keeperen forlate Birmingham. – men vi gjentar, budet må være stort!.