Ilkay Gundogan

Ilkay Gündogan er uten kontrakt til sommeren og har siden nyttår hatt lov til å snakke med hvem som helst. – Den tyske midtbanespilleren har vært i Manchester City siden 2016.

The Athletic melder at Barcelona er opptatt av å signere Gündogan for neste sesong, og ifølge nettstedet har partene allerede begynt å forhandle en kontrakt. En overgang vil «sannsynligvis vil skje» og 32 åringen skal ha drømt om å spille for Barcelona siden han var en liten gutt.

Samtidig skal Manchester City også ha møtt 32-åringens agent for å diskutere en forlengelse, men partene sies å være «et godt stykke» fra hverandre. – Uenigheten skal ikke være på lønn, men lengden på avtalen.

Les: Avgjørelsen koster Bayern hundrevis av millioner

The Athletic hevder videre at Gündogan kan være klar til å akseptere en lavere lønn i Barcelona sammenlignet med det han har i Manchester City, men det forutsetter at han blir tilbudt en flerårig avtale. – Lønna i Manchester City er 7,28 millioner pund i året.

Totalt har Ilkay Gündogan blitt notert for 53 mål og 37 målgivende på 290 kamper i City-trøya siden han kom til fra Borussia Dortmund i 2016. Merittlisten inkluderer også 66 landskamper for Tyskland.

Les på Radiosporten: Shakira slo 14 verdensrekorder med sangen «Music Sessions Vol. 53» om Pique!