Cody Gakpo scorer uansett drakt.

Da Manchester United avbrøt prosessen i sommer med å signere PSV-spilleren Cody Gakpo, var det for å sette alle finansielle muskler inn mot å sikre Ten Hag toppmålet Antony. United måtte strekke seg til rundt milliarden, men fikk til slutt overtalt Edwin van der Sar og Ajax-gjengen til å slippe den brasilianske vingen. Tilbake sto en skuffet Gapko som var overbevist om at han var på vei til Old Trafford.

23-åringen fortalte etter sesongstart om skuffelsen ved å ikke kunne dra på seg United-drakta som avtalt. Så hva gjør en goalgetter for å komme seg etter skuffelsen? Dundrer på med scoringer og assists, selvfølgelig.

LES: The Guardian: Ten Hag har gitt klarsignal for salg

For venstrevingen har startet sesongen i et forrykende tempo med 13 scoringer og 17 assists på 23 kamper. Nå er Gakpo ikke overraskende linket til overgang i januar, men denne gangen har den nederlandske langslagsspilleren selv tenkt å styre prosessen. Her skal ting gjøres på hans måte – til rett tid.

-Jeg tror at jeg etter denne sesongen er klar for neste steg. jeg følte at jeg allerede var klar før denne sesongen, men etter denne sesongen er jeg enda klarere til å ta neste steg. Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City og Liverpool. Det vil være en ære å spille der, men jeg skal også se hvilket lag som passer meg best, sier en selvsikker Gakpo til nederlandske NOS.

Jeg skal se hvilket lag som passer meg best.

LES OGSÅ: Forsvarer Manchester United-spiller

En av Europas mest effektive angrepsspillere trodde han var på vei til Man United i sommer, nå rykker Ten Hag og gjengen tilbake til start hvis de banker på i juni. 23-åringen styrer showet, og er bevisst om sin egen verdi og muligheter.