Det begynner å bli lenge siden glansdagene til (Frode Grodås) og Erik Thorstvedt (1989 – 1995) i Premier League. Nå har vi en ung, norsk og sulten keeper med det fulle navn Kristoffer-August Sundquist Klaesson på vei til Premier League.

Vålerenga har akseptert Leeds bud

Leeds har et uforholdsmessig stort antall fans fra Norge sett i forhold til folketall. – Nå får de hvis The Athletic har rett enda en grunn.

Les: The Mirror: Paul Pogba vifter bort tilbudet fra Manchester United

Den 20 år gamle Vålerenga keeperen Kristoffer Klaesson skal reise til England i begynnelsen av neste uke og hvis alt går bra med legesjekk vil Oslo-klubben motta ca 20 millioner kroner. – en sum kom kan vokse med bonuser.

Det er ikke spesielt overraskende at Klaesson er ettertraktet, unggutten er allerede en rutinert keeper med 55 Eliteseriekamper for Vålerenga.

Målvakten spilte godt nok til å bli valgt blant de fire keeperne i den norske landslagstroppen til Ståle Solbakkens i mars, men Klaesson måtte melde forfall grunnet et smitteutbrudd i Vålerenga som gjorde at keeperen måtte i karantene.

Les: Serie A gjør inget unntak for Christian Eriksen

Leeds måtte gjøre noe på keepersiden, førstekeeper er den franske 21 åringen Illan Meslier og med Kiko Casilla på utlån hos Elche er det gode muligheter for spilletid for Kristoffer Klaesson.