Jokanovic på plass for direkte opprykk. (foto: sheffield, twitter)

Det var rimelig kaotisk i vinterens overgangsvindu da Liverpool bestemte seg for at midtstopper-situasjonen (les: mangel på friske midtstopperbein) var umulig, og halset ut på markedet med Ozan Kabak og Ben Davies som nødløsninger.

Ozan Kabak sto i 13 Liverpool-kamper og løste noe, men overbeviste ikke nok til at Klopp og gjengen valgte å benytte seg av kjøpsklausulen. Ben Davis ble hentet fra Championsship-klubben Preston, og var neppe klar for å kastes ut i Premier League uten oppkjøring. Resultatet ble at jobben til Davies begrenset seg til treningsfeltet (pluss spilletid i Liverpools første treningskamp i preaseason).

Les: Bekreftet: Tottenham trengte ikke å overbevise Son Heung-Min

Ifølge Football-Insiders kilde har Sander Berges klubb (fortsatt hans, ja) kontaktet Liverpool for å «registere interessen sin» for Davies-overgang.

Football-Insider hevder Liverpool holder åpent for bud på januar-signeringen, kanskje ikke så rart når Davies ikke fikk spilletid selv med Van Dijk, Gomez og Matip fraværende.

Har spilt en slags rolle i troppen. (foto: liverpool, twitter)

Les på Engelske klubber: Borussia Dortmund har vunnet kampen om supertalentet Donyell Malen

Likevel, Klopp og gjengen så et potensiale i Ben Davies som fikk Liverpool til å velge 25-åringen som én av to forsterkninger. For Sheffield United kan Davies dermed vise seg å være et solid bidrag i midtforsvaret for å returnere til Premier League før neste sommer.

The Blades-manager Slavisa Jokanovic har fortsatt til gode å få på plass noen forsterkninger, så når fremstøtet mot Liverpoool-spilleren nå kommer, kan det virke som Davies er et av toppmålene til Jokanovic.

Les: Ung, norsk og sulten keeper på vei til Leeds