Skal stå på skuldrene til giganter. (foto: arsenal, twitter)

Mikel Arteta bruker enhver anledning for å rose den engelske U21-landslagsspilleren. Forrige sesong ble det solide 20 Premier League-kamper og 11 Europaliga-kamper på Smith Rowe. Nå har klubben tildelt den offensive midtbanespilleren drakten som skal vise retningen.

Nr. 10.

Les: Wijnaldum forklarer hvorfor det endte med Paris

Glem Özils siste sesonger hos Arsenal, de første årene bar tyskeren nr. 10 på en måte som vil bli husket lenge. I tillegg har drakt nr. 10 sørget for 111 scoringer og 93 assists i perioden 1995-2006 med Dennis Bergkamp.

For Smith Rowe blir denne tillitserklæringen fra Arsenal helt spesiell.

-Legendene som har spilt her og båret drakta. Ja, det er litt for mye akkurat nå, men jeg er sikker på at jeg faller til ro igjen etter en stund. Da jeg var yngre, pleide jeg å se Dennis Bergkamp, og da jeg kom opp gjennom akademiet var Mesut Özil her også, begynner Smith Rowe til klubbens hjemmeside.

Les på Engelske klubber: Når 4,3 millioner kroner i ukelønn ikke er nok

Og tar i mot den symbolske utfordringen drakt nr. 10 gir.

-Jeg vil bare fortsette å arbeide hardt, og forhåpentligvis kan jeg spille som dem og kopiere det de har gjort, avslutter 20-åringen.

Som har begynt bra, med 7 scoringer og 8 assists på 45 kamper.

Les: Bekreftet: Tottenham trengte ikke å overbevise Son Heung-Min