Sir Alex Ferguson og Cristiano Ronaldo som holder en talerken

Når du så åpenlyst furter at du spiller forlater stadion før tiden slik som Cristiano Ronaldo gjorde mot slutten av 2 – 0 seieren mot Tottenham er det ikke bare klart at det blir konsekvenser, det ligger veldig mye mer bak også. – Det er få som tror at den portugisiske stjernen blir Manchester United spiller spesielt lenge. Faktisk vurderer sjefene på Old Trafford å terminere hans kontrakt.

Dagens storkamp mot Chelsea går uten Cristiano Ronaldo som ikke har trent med A-laget som straff siden hendelsen onsdag. Daily Mirror melder at kompis og Inter Miami eier David Beckham gjerne overtar den svært misfornøyde primadonnaen i januar.

Ifølge den engelske avisen kan MLS-klubben Inter Miami gjøre et forsøk på å lokke 37-åringen til USA, som er et land han ikke tidligere har spilt fotball i og som er lagt unna alle problemer og kritiske journalister.

Les: Venstrevingen som skremmer Solbakken ønsket til tidenes angreps rekke sammen med Haaland

Vi tror sol, strender og dollars frister mer enn tåke, benkesliting og ubehagelige spørsmål.

Inter Miami trenger en ny stjernespiller etter at Gonzalo Higuain hengte opp støvlene da det ble klart at de er ute av MLS-sluttspillet. Dermed sies klubben å kunne tilby portugiseren en god kontrakt.

Ronaldo har for tiden kontrakt med Manchester United til neste sommer, og trener Erik ten Hag sier selv at han forventer at portugiseren blir værende i klubben.

– Jeg regner med ham resten av sesongen, sier treneren ifølge Sky Sports.

Ronaldo er denne sesongen scoret to mål og en assist på tolv kamper.

Les: Solskjær fikk bare en milliard, når han trengte litt mer, nå jobber United med et gigantbud på sommermålet 2019

I går var Ronaldo ute og beklaget!

Som jeg alltid har gjort gjennom hele karrieren, prøver jeg å leve og spille respektfullt overfor kollegene mine, motstanderne og trenerne mine. Det har ikke endret seg. jeg har ikke endret meg. Jeg er den samme personen og den samme profesjonelle som jeg har vært de siste 20 årene og spilt elitefotball, og respekt har alltid spilt en veldig viktig rolle i beslutningsprosessen min.

Jeg startet veldig ung, de eldre og mest erfarne spillereksemplene var alltid veldig viktige for meg. Derfor, senere har jeg alltid forsøkt å sette et eksempel selv for ungdommene som vokste i alle lagene jeg har representert. Dessverre er det ikke alltid mulig, og noen ganger er øyeblikkets hete det beste for oss.

Akkurat nå føler jeg bare at jeg må fortsette å jobbe hardt i Carrington, støtte lagkameratene mine og være klar for alt i en gitt kamp. Å gi etter for presset er ikke et alternativ. Det var det aldri. Dette er Manchester United, og samlet må vi stå. Snart er vi sammen igjen. 💪🏽🙏🏽