Er fler av oss som savner Balotelli da han bar landslagsdress.

Roberto Mancini har rolige dager mens 32 andre landslagstrenere jobber intenst mot VM-sluttspillet i november. Da blir det tid til å mimre litt med italiensk media, mimre om tapte muligheter.

For rundt et år siden fikk den italienske landslagstreneren spørsmål om Mario Balottelli som hadde begynt å vise gode takter igjen. Da var Mancini ærlig på at han var skuffet over utviklingen til spissen de senere årene, men at han ikke hadde gitt opp at Super-Mario igjen ble klar for landslaget. Da Italia var på god vei til å spille seg ut av VM i kvalifiseringen, ble det også ropt på en Balotelli som kunne avgjøre de største kampene.

LES: Har skaffet seg Premier Leagues raskeste spiller!

Det ble ingen retur på kamparenaen i den italienske landslagsdrakta, heller ingen VM-billett for Italia. Nå spiller 32-åringen for sveitsiske Sion og er et stykke unna Mancinis krav for sine spisser.

I et intervju med A tutto calcio ble landslagstreneren bedt om å nevne den beste angrepsspilleren han har trent.

-Den beste jeg har trent? Ibrahimovic, Aguero og Yaya Touré, men det er flere jeg ikke husker akkurat nå, begynner Mancini.

Så kom spørsmålet om Balotelli.

-Med det talentet som Balotelli har, kunne han ha vært en av de største, sier Mancini.

Mancini var trener for Balotelli først hos Inter Milan, så Manchester City i 2010. Som Italias landslagstreneren er det liten tvil om at Mancini hadde åpnet døra hvis Balotelli hadde spilt nærmere det ekstreme potensialet sitt.

LES OGSÅ: Lar seg ikke presse inn i hastige forhandlinger med Chelsea-stjerne