Hadde godt tak på Salah på City Ground. (foto: forest, twitter)

Okay, Liverpool stilte til avspark uten Darwin Nunez, Thiago, Luis Diaz og Diogo Jota, men dette legger ikke demper på den euforiske gleden av å slå klubben som for en uke siden sendte Manchester City av gressmatta med tap. Nottingham Forest gjorde seg endelig bemerket i verdens tøffeste liga.

Tilbake i Premier League ventet Forest-supporterne på tegnet om at klubben bare har hatt en seig start på sesongen og ikke stiller i kategorien automatisk nedrykkskandidat. Til pause sto det 0-0, ti minutter etter Steve Cooopers peptalk smalt det fra hjemmelaget. Frisparket til Steve Cook fant Taiwo Awoniyi inne i feltet, stolpeskudd, så scoring på returen til 1-0.

LES: Har skaffet seg Premier Leagues raskeste spiller!

Liverpool hadde sine sjanser etter dette, men å nekte Nottingham tre poeng når hele byen øyner seier mot en av verdens beste klubber, det gikk ikke denne lørdagen i oktober.

Dermed passerte Forest Leicester på tabellen, og ga supporterne håp om at etter å ha slått Liverpool er alt mulig. Vi gratulerer!

LES: Tror sol, strender og dollars frister mer nå enn noen gang