Denzel Dumfries

Conte har gitt beskjed til ledelsen hva som trengs for at klubben skal kunne konkurrere på det høyeste nivået. Og Levy & Co. ser ut til å støtte italieneren med frisk kapital i januar etter at de gikk videre fra gruppespillet i Champions League.

Tottenham vil prøve å hente Inter Milan-forsvareren Denzel Dumfries allerede i januar, men vil møte konkurranse fra Chelsea.

SISTE: Liverpool linket til Atletico Madrid-spiller

Dumfries har blitt koblet til en overgang til Chelsea de siste årene, med 90 minutter som rapporterte at de kunne gjøre alvor av interessen for forsvareren i overgangsvinduet i januar.

Med Reece James for øyeblikket skadet og Chelsea er uten en naturlig vingback på høyresiden, er det ingen overraskelse å se Graham Potter i markedet for litt konkurranse for den engelske landslagsspilleren.

Men Calcio Mercato hevder at Tottenham nå har gått inn i kampen om å signere Dumfries, og til og med er villige til å tilby Emerson Royal i en bytteavtale for den nederlandske landslagsspilleren.

SISTE: Ten Hag vil erstatte Ronaldo med Bayern München-stjerne

Tilbudet fra Tottenham kan være mer attraktivt for Inter ettersom de ikke trenger å finne en erstatter for Dumfries, men Emerson har ikke akkurat den beste sesongen for Spurs.

Dumfries passer perfekt til systemet til både Chelsea og Tottenham, som begge pleier å spille med vingbacker, så det blir interessant hvem som setter inn støtet i januar.