(foto: liverpool, twitter)

Den spanske storklubben kan bli tvunget til å selge en av sine viktigste spillere. Liverpool har blitt linket til Atletico Madrid-spilleren Marcos Llorente. Ifølge en rapport fra Fichajes, har det spanske storlaget økonomiske problemer, og de kan bli tvunget til å tjene penger på noen av spillerne deres etter å ha røket ut av Champions League tidligere denne uken.

Llorente har vært en viktig spiller for Diego Simeone, og han kan være et godt tilskudd for Liverpool, som er i desperat etter forsterkninger på midtbanen.

27-åringen er allsidig og kan spille i en rekke posisjoner, og han har den taktiske fleksibiliteten Klopp setter pris på.

SISTE: Liverpool i samtaler med tysker

Jordan Henderson og James Milner er forbi toppen. Naby Keita, Thiago Alcãntara og Alex Oxlade Chamberlain er utsatt for skader. Curtis Jones virker ikke klar for en vanlig plass i startoppstillingen ennå.

Marcos Llorente og Atletico Madrid er ute av Champions League

Å signere en midtbanespiller av høy kvalitet er Jurgen Klopps toppprioritet, og han har bedt klubbhierarkiet om å gjøre den nødvendige økonomiske innsatsen for å signere Llorente.

Atletico Madrid-esset kan fungere som en sentral midtbanespiller så vel som en andre spiss. Hans nådeløse arbeidsmoral gjør ham ideell for Klopps høyintensive spillestil.

SISTE: Ten Hag vil erstatte Ronaldo med Bayern München-stjerne

Det spanske laget betalte €50 millioner for spilleren, og de vil prøve å få tilbake det meste hvis de skal selge ham til sommeren. Han kontrakt med Atletico frem til sommeren 2027.

Det gjenstår å se om de røde er villige til å bryte banken for midtbanespilleren, eller om de klarer å få tak i Jude Bellingham.